"Twingly statistik"

söndag 4 december 2016

Långpromenad....matdofter...



Det var en himla tur att Robban kom hit i fredags kväll för annars hade nog Albin och jag inte kommit ut nu i helgen överhuvudtaget. Matte var sk*tdålig igår och kunde knappt stå på benen. Hon kände sig något bättre i morse så hon tog morgonrundan med mig men sedan har hon måst vila.




Nu börjar det bli is på vattnet











Igår gick Albin, Robban, Lena och jag en jättelång promenad. Robban skulle hämta sin bil på kompisens verkstad och dit är det långt kan jag lova. Robban tog bara ett par bilder på vägen dit....











När vi efter många om och men hade hämtat ut bilen åkte vi ner till julmarknaden i hamnen. Vi tog bara några varv runt stånden för Robban tyckte att jag blev lite väl stressad av  doften från alla matstånd och krogar som finns i hamnen men jag kan väl inte rå för att det doftade så gott överallt. Hungrig var jag också....










Vi har förstås gått några promenader idag också men Robban tar inte så många bilder. 


På långt avstånd fick han syn på Timo och det gillade han inte alls





Nu har Robban och Lena åkt tillbaka till Kungsör. Robban ska ju jobba i morgon och måste upp jättetidigt....Innan de åkte köpte de hem matvaror till matte och oss djur så att det räcker under kommande vecka. Jättesnällt verkligen!

Om en halvtimme ska Albin ut på kvällsrundan och sedan är det min tur. Matte håller på att hämta krafter tills dess. Det är inte enbart influensan som spökar. Matte har jätteont i bihålorna också och  blodtrycket är skyhögt sedan gårdagen. Det beror troligen på infektionen hon har i kroppen.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar