"Twingly statistik"

lördag 4 mars 2017

Snopen....ny kost...



Snacka om att jag blev snopen när jag såg all snö som hade kommit under natten. Och matte var inte alls glad åt att det snöade fortfarande. Håller med om att den var ganska så blöt.....



Och vem har varit här då?











Snopen blev jag också när Robban plötsligt dök upp men det hade blivit ändrad arbetstid för honom. Han skulle ju jobba idag men det ändrades så att han jobbar i morgon, söndag i stället. Det arbetspasset sträcker sig till onsdag kväll...








Robban skjutsade matte till apoteket så hon kunde lösa ut sin blodtrycksmedicin för nu är trycket högt och sedan till Ica för hon behövde köpa några ingredienser till veckans måltider.











Från och med i morgon ska matte köra en strikt tvåveckors LCHF-meny som innebär att hon kommer att äta lite kolhydrater och mycket fett för att se om den kosten hjälper mot blodtryckshöjningarna som den sägs göra.  Självklart hoppas hon att kosten ska hjälpa mot smärtorna i kroppen också. Matte kommer att helt utesluta bröd, potatis, pasta, ris, socker, godis o likn.

Det som blir svårast för matte är att hon inte får äta choklad, något som hon gör varje dag....










När vi var hemma igen tog vi en promenad innan damernas 3-mil på skidor..



Väntar på Albin




...som har fastnat vid tallgrenen




Albin måste kolla in en hund som han ser på avstånd





...medan jag vill hem och äta en försenad lunch















Robban bjöd matte på middag. Han lagade Chicken tikka masala, en indisk rätt som tydligen var jättegod. Vi fick inte smaka för den innehåller för starka kryddor för oss hundar. 
Lena jobbade så hon var inte här men hon gillar inte starkt kryddad mat i alla fall så hon blev nog inte ledsen.




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar