"Twingly statistik"

lördag 17 november 2018

Strul o åter strul....smällare




Så intressanta dofter.....



Det är alltid kul att gå på nya platser och i den här parken har vi inte varit tidigare



Viktigt att urinmarkera och visa att vi har varit här

Det mesta har strulat för matte idag, ja det började redan igår kväll..Vi åkte till Granngården i Arboga på förmiddagen för att köpa kattmat. Självklart var det slutsålt och inte vet de när de får in nytt heller. Det är ju mest Iris som blir lidande eftersom hon helst äter det här torrfodret. Vi får åka till Eskilstuna någon dag i veckan när Robban har tid.








 När vi kom hem tog Robban en långpromenad med oss...



...och Albin gäspar som vanligt


















Under tiden började matte med att plocka undan grejer och städa balkongen inför vintern. Massor av löv hade blåst in och matte var ju tvungen att försöka plocka bort dem innan hon först sopade och sedan dammsög golvet. Detta resulterade i att diskbråcket i ländryggen började ge sig tillkänna med en stark smärta långt ner i benet. Robban fick avsluta städningen, plocka ihop och lägga presenning över balkongmöblerna när han kom in....


Iris passade på att ligga och njuta på balkongen en stund. Det var riktigt varmt ute...






När matte tog sitt kvällste och satt och slötittade på TV igår kväll hörde hon plötsligt ett skvalpande ljud från köket. Troligen busade katterna med varandra för de hade vält den stora vattenskålen. När matte kom satt de båda två och kollade oskyldigt på allt vatten runt omkring dem. Alltså, det var vatten överallt, på köksgolv, ut på hallgolvet, på väggar och köksskåp, för att inte tala om Leo som var genomblöt han också. Det var bara för matte att torka upp allt men som sagt, matte har svårt att böja sig ned och redan då började ryggen att protestera. Även om hon har en mopp så var hon ju tvungen att torka vägg och underskåpen torra. Det tog sin lilla tid och blev mattes fredagsnöje....









Inte blev matte gladare av matchen Brynäs - Djurgården precis. DIF spelade urdåligt. Det var ingen bra match från något av lagen men Brynäs vann med 2-0 och då var DIF-målvakten bäst i laget.








Vi ska gå kvällspromenaden lite tidigare idag för Robban ska på födelsedagsfirande. Det är Lenas mamma som fyller år.


Precis när vi kom in från kvällsrundan igår hörde vi höga smällare. Jag blev förstås dörädd. Robban gick ut, hittade ett gäng grabbar på fotbollsplanen som sa att det inte var de som hade smällt. Robban sa några väl valda ord till dem och gick sedan in på fritidsgården och pratade med både ungdomar och personalen där också om ofoget. Det var tyst resten av kvällen.

Häromdagen pratade Robban med polisen och de berättade att civilklädda poliser hade tagit ett gäng grabbar på bar gärning för ett tag sedan efter att de hade fått ett flertal klagomål angående smällandet.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar