"Twingly statistik"

onsdag 18 juni 2014

Älskar nötfärs.......skatepark....



Jag blev jätteglad när jag fick följa med Robban ner till tvättstugan då han skulle hjälpa matte upp med den rena tvätten i morse. Och inte var jag kopplad heller. Robban blev lite snopen när han såg mig springa i full fart genom den långa källargången och direkt fram till rätt dörr trots att jag inte har varit där förut. Det är absolut inget fel på mitt luktsinne om nu någon hade trott det…….



Matte blev förstås förvånad  och glad när hon fick syn på mig……











Sedan fick jag vara ensam hemma i nästan två timmar. Matte hade lovat att storhandla före midsommar åt grannen som är nyopererad. Även om matte mår riktigt dåligt vill hon hålla vad hon har lovat och idag var den enda dagen som Robban kunde hjälpa henne eftersom han jobbar i morgon och sedan fyra dagar i ett sträck…..



Det är ju inte bara mat och specerier som grannen behöver utan även kattmat och kattsand så det blev ju en hel del som måste köpas. 


Grannens fina raskatt äter Pussi och det gör Carinas tre katter också men det duger inte åt våra två fisförnäma och bortskämda katter.....











Och det var förstås mycket folk på ICA så det tog sin lilla tid….…..

Jag tyckte att matte såg mer död än levande ut när hon äntligen kom hem och hon har inte orkat göra någonting mer efter den utflykten…..

Jo, hon har ätit middag som Robban fixade. Det blev pasta  och köttfärssås med massor av vitlök i och det verkade ju gott 





......men Robban sparade rå nötfärs till mig så jag fick det i kvällsmaten……Jag älskar nötfärs och skulle lätt kunna äta det varje dag….…..









När Robban och jag var ute på promenad och passerade fotbollsplanen så hade de avspärrat ett jättestort område och börjat jobbet med att anlägga en skate-/BMX-park.






Kommunen har inte råd att klippa gräsmattorna men ändå tycker både matte och Robban att det är bra att denna park byggs till ungdomarna även om kostnaderna beräknas till 2 miljoner kronor. 

Det skulle förstås inte vara dumt om de satsade på en stor hundrastgård också men det lär väl aldrig hända......










Nu tror jag att jag ska gå ut till katterna på balkongen en stund.....Det är skönt att ligga där ute och slappa.....






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar