"Twingly statistik"

onsdag 6 maj 2015

Buss....kloklippning...envis matte....




Det regnade i morse men mest under Albins morgonrunda men han tycks inte bry sig alls. När det var min tur så började regnet avta och det var ju tur. Sedan har vi haft strålande fint väder här. Så himla skönt!





Trots att matte är så yr så tog vi bussen till djurbutiken där jag skulle klippa klorna. 


Väntar på bussen




Kommer den aldrig?




Äntligen är vi på väg....


När vi kom fram så ångrade jag mig och ville jag vända i dörren men matte tvingade in mig i butiken. Ibland är det inget bra att matte är så jäkla envis.

Det var en hund före oss och snacka om vilket liv han förde. Så illa låter inte jag i alla fall. Ärligt talat så är jag tyst under hela proceduren men jag kan inte direkt påstå att jag var hjälpsam heller.


Väntar på min tur men helst vill jag gå därifrån....



Väntar på bussen så vi kan åka hem.....



Tröttsamt att vänta....











Albin fick vara ensam i 1,5 timme och så länge har vi aldrig lämnat honom tidigare men det gick tydligen bra. Han låg i hallen när vi öppnade ytterdörren.




Vi fick vår lunch och därefter somnade jag direkt. Vet inte vem det var jobbigast för, matte eller mig? Matte vilade en stund hon också.





Albin låg ute på balkongen och spanade.....














Både Carina och Robban ringde och båda var i Småland fast på olika ställen. Robban är på väg mot Stockholm för att lossa sin last. Därefter ska han till Västerås för att lasta och sedan till Halmstad för att lossa. Det blir ett himla farande längs vägarna för honom. 


Carina bor på hotell så det är väl inte lika arbetsamt för henne. Hon kör folk som ska på studiebesök hos olika kommuner under veckan..







Efter samtalen tog matte en vända med dammsugaren eftersom vi fäller så mycket hår. Därefter gick vi en promenad. 


Matte hämtade en Metro-tidning


Promenaden blev något kortare än vad vi brukar ta. Dessutom kan ju inte matte gå så fort på grund av den jobbiga yrseln. Sedan var det Albins tur att komma ut.







 Albin blev intresserad av en bil på parkeringen. 


Kvällsmaten är avklarad så nu är det dags att vila igen. 












Matte ska väl kolla på hockeymatchen Tre Kronor – Kanada även om hon knappt kan kolla på TV för allt snurrar framför ögonen men hon kan ju höra förstås. Det blir kvällsrunda i någon periodpaus som vanligt om jag känner henne rätt.






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar