"Twingly statistik"

torsdag 4 juni 2015

Långpromenad....födelsedag.....



Robban hade jobbat klart för denna vecka så han följde med på en långpromenad innan han och matte åkte till Ica Maxi för att handla.


Albin gillar vatten men det gör inte jag......







Han vill gärna gå i vattnet men det är för höga svallvågor så han tycker att det är lite läskigt.....Det blåste kraftigt men det var varma vindar för en gångs skull......






Vilopaus.....




Så intressant.....



Robban och Albin har haft en pratstund....






Jag gillar att gå längs Gröndalsviken. Det finns alltid något att kolla på.....












De skulle bjuda Carina på middag eftersom hon fyller år idag. Hon jobbade från tidig morgon och fram till att hon skulle på läkarbesök kl 15.15 och därefter kom hon till oss. 

Nu blev det inte direkt någon festmåltid även om Carina tyckte det. Robban lagade ugnsstekt falukorv med tomatsås och potatispuré. Det är inte helt enkelt att veta vad man ska bjuda henne på men hon gillar falukorv och hon tyckte att det var fantastiskt gott. Det räckte även till en matlåda till Nicklas.
















Carina jobbar och är borta på långresa hela helgen så hon kunde inte ha något firande själv hemma hos sig. Hon fick deckare så att hon har något att läsa under långa väntetider. Vi hundar och katter tänkte ge henne en chokladask också men matte säger att hon inte gillar choklad så hon fick en förpackning Coca Cola i stället. Carina ÄLSKAR Coca Cola och hon blev jätteglad över presenten.




Vi skickade med Carina Nicklas present också. Han fyllde ju för en vecka sedan men vi vet inte när vi får träffa honom nästa gång. Han jobbar ju också långa dagar.













Nu pågår fotbollsmatchen, Djurgården – Norrköping och det står 1 – 0 efter första halvlek..




Jag passar på att ta en tupplur i soffan.....



...medan Albin sover ute på balkongen.....





Albin verkar inte bry sig om limousinen som står på andra sidan vägen och ska köra iväg med ett par studenter.....

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar