"Twingly statistik"

måndag 18 april 2016

Hundmöten....katter



Idag har vi mött hur många hundar som helst. Kanske för att det har varit skapligt väder


Där borta går den argsinta schäferblandisen. Det är ofta det första man hör på morgnarna och i morse var det inget undantag...



Och där går goldentiken som jag alltid brukar möta. Hon går oftast lös men hon verkar i alla fall vara en snäll och lydig hund. 



...men jag gillar inte att den stora blandrashunden alltid springer lös. Varken matte eller jag litar på vare sig hunden eller hans husse



...och där borta går ett gäng bjäbbiga småhundar. Ingenting att bry sig om




...och naturligtvis kommer den spralliga och olydiga slyngeln, en ung schäferhane också. Man kan ju undra vem som går ut med vem?
















Bild på Frisco från Hundhjälpens hemsida



Senare på dagen mötte vi den rumänska fd gatuhunden Frisco som också kom hit via Hundhjälpen. Vi har mött  honom tidigare. Vi hälsade på varandra medan Albin fick stå på lite avstånd och kolla in oss.








Robban var tvungen att vila en stund. Han har jätteont..






Albin kollar in de fyra hönorna i trädgården



Albin har inte sett änderna i vattnet bakom honom eller så bryr han sig inte.....



Idag har de fått upp det nya stängslet längs slänten nedanför järnvägen
















Iris gillar att sitta ute på balkongen och kolla på vad som händer. Det är mer fart på henne än vad det är på Leo på dagarna. Det enda han inte missar dagtid är mattiderna. Han äter och somnar om igen. Han vaknar dock till framåt kvällen och är då oftast riktigt  busig och kan vara det stor del av natten.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar