"Twingly statistik"

måndag 25 februari 2019

Vårväder...sportlov





Många intressanta dofter kommer fram när snön har försvunnit men så mycket löv det var här...Det var rena vårvädret idag igen. Solen värmer...




Självklart måste Albin följa efter mig som vanligt




....och nu väntar han på att jag ska bli klar med toabestyren




Vi stannade till för att låta den äldre griniga rottweilerblandningen passera förbi oss. Annars var det folktomt idag också. Det märks att det är sportlov men varför är inte folk ute i det sköna vädret? Alla kan väl inte vara bortresta?








Matte ville beställa tid hos sin läkare och diskutera medicineringen som inte alls hjälper. Besvären från magmunsbråcket blir bara allt värre. Då visar det sig att hennes läkare gick på två veckors sportlovsemester idag och någon annan läkare vill hon inte ha med anledning av hennes läkemedelsallergier så nu får hon härda ut i ett par veckor till.











Matte har nu läst "Det som göms i snö" av Carin Gerhardsen. Denna psykologiska thriller var nominerad till bästa kriminalroman 2018 men matte blev lite besviken. 

Författaren skriver bra och spännande och början av boken var riktigt bra men sedan tyckte matte att den blev lite väl förutsägbar. Vi får följa personer som tärs av hämnd och vill skipa rättvisa efter en trafikolycka som skedde fyra år tidigare. Man får följa fyra karaktärers berättelse om vad som har hänt men det varierar beroende på vilkens berättelse man följer. Det blir lite "tjatigt", tyckte matte. Berättelsen handlar mycket om hat, skuld och destruktivitet...












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar