"Twingly statistik"

torsdag 28 november 2019

Regn o åter regn men tur med vädret igår...




Idag har det mer eller mindre regnat hela dagen och nu vräker det ner..Ser inte alls fram mot att gå ut på kvällsrundan..











På förmiddagspromenaden var det duggregn så vi blev ju inte helt genomblöta då...




Och Albin gäspar som vanligt....





Det är märkligt att vi aldrig ser några hundar på våra promenader under regniga dagar. Förutom Albin och jag så är det högst fem hundar till som man kan se ute och det är samma varje hundar varje gång. Vid fint väder kryllar det av hundar. Konstigt!



Där borta kommer i alla fall Siberian huskyn och hans cyklande husse som vi ofta möter oavsett väder..


Albin har tydligen hittat något riktigt intressant för han ville inte gå därifrån









Måste säga att de hade tur med vädret igår i alla fall när Postkodlotteriet var här och delade ut en massa pengar. Regndiset hängde i luften men det var upphåll hela dagen och kvällen.

Det tog dem hela dagen att rigga upp scenen, alla tält och allt annat som hörde till. Själva tillställningen höll på i 1,5 timme..




Det bjöds på gratis kaffe, varm choklad och hembakta kanelbullar från vårt lokala bageri. Robban hämtade kaffe till sig och en god bulle som matte, Albin och jag delade på. Så gott!





Albin var jätteduktig och brydde sig inte alls om hundar som passerade förbi men han tyckte nog att det var jobbigt att stå stilla där i längden trots att Robban tog en kort rastrunda med honom...



Matte hade ju placerat sig alldeles intill pizzerian så jag koncentrerade mig mest på matdoften därifrån och på kunder som gick förbi med sina pizzakartonger...

Programmet som spelades in visas nu på lördag på TV4. Många glada vinnare fanns där...






Och härmapan Iris ger sig inte...



Robban ropar från hallen men inte ens Albin verkar vilja gå ut i det här vädret






Det är match mellan Djurgården - Leksand i kväll. Då blir det bra stämning på ett utsålt Hovet. Matte hoppas förstås också på en bra match..





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar