"Twingly statistik"

tisdag 7 april 2015

Hundrastgården....Albin lugnare o modigare











På förmiddagen åkte vi till den stora hundrastgården. Det är jättekul att vara där för det finns så många spännande dofter och så får jag springa lös. 














































Nåja, jag springer inte så mycket får jag väl erkänna även om både matte och Robban försöker få fart på mig. Robban kastade både en pinne och en boll men de kunde han själv springa efter. Jag har då inte den minsta lust till det. 

Det gjorde inte Albin heller men han var mycket modigare och jag tycker att han har blivit mycket lugnare också. Han behövde inte ha långlinan på sig idag. Han rörde sig över hela rastgården även om det inte gick så mycket snabbare än vad det gjorde för mig.







Inne i rastgården finns några agilityhinder och några bockar som de har lagt grenar på. Meningen är väl att vi hundar ska hoppa över dem men jag kröp under i stället. Jag brydde mig inte ett dugg om vad matte sa. Däremot hoppade Albin över en av dem till mattes lycka.














Därefter åkte vi till Mekonomen. Robban beställde nya bromsbackar och ok till sin bil. Han skulle visst få det i morgon. 



Sedan stannade vi till vid Lidl. Matte köpte grönsaker och choklad som vanligt och Robban dricka.














Hem och åt lunch innan vi vilade i någon timme eller två. Så var det dags för nästa promenad. 







Klappa mig också.....





På hemvägen fick vi stanna till vid sofforna intill fotbollsplanen för matte har så himla ont i sina knän så hon kunde knappt gå.














Nu är det dags för vila efter kvällsmaten. Jag ligger helst i någon av sofforna medan Albin tycks välja balkongen. Han lägger sig gärna där. Han tycker nog att det är för varmt i lägenheten.










Iris sträcker ut sig på rumsbordet




...medan Leo tydligen håller på med gymnastiska övningar.....





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar