"Twingly statistik"

onsdag 26 juni 2019

Regnskurar....fönsterputs...nötkött


Robban kom hit 05.30 i morse för att gå morgonrundan med oss innan han skulle iväg och jobba. Då var det uppehåll men regnet hängde i luften.




Sedan har regnskurarna avlöst varandra under dagen. Så typiskt nu när matte fick fönstren putsade. Rena blev dom i alla fall och snabbt gick det. Nu saknas bara gardinerna men de får Robban sätta upp på fredag när han kommer hit.

Två karlar kom vid 11.30-tiden för att putsa fönstren. De var inte hundrädda för den äldre mannen var hundägare själv. Hans äldsta hund var 17 år och fortfarande frisk, inte illa...Såg ut som en norsk älghund eller någon liknande ras på bilden som han visade matte...








Albin blir glad när han får ta långpromenaden med matte intill elrullstolen




Fotbollslägret håller igång...



Där borta går boxern som de mötte häromdagen









Matte fick inte ut mig på någon långrunda för precis när vi kom ut så vräkte regnet ner. Jag tyckte också att det kändes som åskan var på gång så jag har bara gått jättekorta rundor. Matte tänker ta en längre kvällsrunda i stället för nu ser det ut att ha klarnat upp....




Robban hade beställt lokalproducerat nötkött från Anna & Daniels köttlådor och de kom med köttet vid 14.30-tiden. Albin och jag fick lite av nötfärsen i vår kvällsmat. Mums!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar