"Twingly statistik"

tisdag 17 november 2020

En ganska så händelselös dag...Håll avstånd!

 


Är ute på morgonpromenaden som vanligt...




....sedan fick Albin gå sin runda med matte





Vi tog också långpromenaden några timmar senare..





Vädret var omväxlande klart och mulet. Dessutom har det kommit några regnskurar..



Vet inte vad Albin kollar på?




Det har inte hänt mycket här idag utan det har varit reda slappardagen..


Matte var iväg och köpte potatis, ägg och honung hos torgtanten. Hon får stå och sälja sina produkter inne på ett  lager i den nya blomsterbutiken nu under vintern. En kund i taget får gå in på baksidan av huset..Det var kö när matte kom...




Vi kom nyss in från en längre promenad. Det spelades fotboll i mörkret. Man såg dem inte men de hördes.. Matte tycker att det är dåligt av kommunen att inte lamporna runt fotbollsplanen kan vara tända på kvällarna, åtminstone fram till 22-tiden på kvällen. Grabbar är ofta där och spelar....








Jag föredrar soffläge, åtminstone sådana här dagar...




Jag tror att Albin väntar på att det blir dags för kvällsgodis, åtminstone gör jag det...






Lenas yngsta dotters coronatest var positivt precis som hon misstänkte. Tur att hon hann flytta innan hon blev satt i karantän. Hon har dock inga större symtom mer än att hon är trött och har förlorat smak-o luktsinne. Tydligen verkar det mest vara yngre personer som drabbas av detta. 

Robban hade feber igår, är trött och har svåra smärtor i kroppen som flyttar på sig. Dessutom har han haft diarré och magont. 

Tydligen är tionde dagen en brytpunkt, antingen blir man bättre eller så blir man sämre.

Just när jag skriver det här fick Lena sitt provsvar och det var också positivt. Hon känner dock inga symtom...Nu blir det isolering i sju dagar för henne också så länge hon inte har några symtom..Blir hon sjuk så förlängs givetvis isoleringen ..

Viktigt för alla som är isolerade är att andas frisk luft genom dagliga promenader. Tänk bara på att hålla avstånd! Kan man inte gå ut så glöm inte att vädra så nytt syre kommer in i bostaden.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar