"Twingly statistik"

tisdag 9 juni 2020

Irriterande promenader....musik...Håll avstånd!




Morgonrunda precis när alla skolelever kommer med bussar, bilar, moppar, cyklar och gåendes. Rena röran alltså....



Albin fick ta sin runda efter åtta då det åter är lugnt ute...


....men ett par eftersläntrare kommer det alltid






Och så var det dags för långpromenad...



Fick stanna när teknikern ringde till matte från Hjälpmedelscentrum. Matte ringde dit igår för elrullstolen är allt annat än okej. Hon fick tillbaka rullstolen från verkstaden för en vecka sedan och då bytte de ut hela motorblocket. Dagen efter ringde matte dit och sa att problemet kvarstod. Matte kan inte åka många meter och absolut inte bromsa förrän elrullstolen krånglar, för oväsen och strejkar. Långpromenaden med Albin blev bara ett långt irritationsmoment där matte fick stanna var femte meter för att fixa till frilägeshandtaget som hoppar ur sitt läge och gör att hon inte kan åka. Och att åka i låga hastigheter funkar inte alls. Nu kommer de och hämtar elrullstolen i morgon igen. Verkligen trist sa teknikern och trist sa matte som är beroende av elrullstolen om vi ska kunna få några längre promenader...."suck"






Jag fick en kortare promenad för matte vågar inte ge sig iväg på någon längre runda med den krånglande elrullstolen...



De två dvärghundarna höll faktiskt tyst när de fick syn på mig. Märkligt, det har väl aldrig hänt tidigare...







Kl 15.00 bjöds det på musik på innergården bakom vårt hus. Det var två pojkar i årskurs 6, Jonathan (sång) och Linus (gitarr) samt två lärare från Musikskolan som underhöll hyresgästerna. Det blev varierande låtar, Brian Adams, ABBA, Ted Gärdestad m.m..De var riktigt riktigt duktiga..👏






Vi fick lite matrester i kvällsmaten och Albin lämnade kvar några ärter till mig




Vädret ändrade sig snabbt. Hela dagen har det varit sol och skapligt väder för att för någon timme sedan övergå till värsta ösregnet. Det fullkomligt vräker ner....Robban kom alldeles nyss. Han har varit på utbildning på sjukhuset hela dagen. I morgon börjar han tidigt igen och jobbar dagtid. 

Det har tredubblats med covid19-patienter i Västmanland den senaste veckan så det går absolut inte att slappna av...









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar