"Twingly statistik"

måndag 10 oktober 2022

Födelsedag....bad...tårta....korv...kaniner

 

Jag fyller 12 år idag





Dagen började på sämsta tänkbara sätt. Robban kom hit och tvingade mig att bada och det var förstås mattes påhitt. Ja, inte att det skulle vara precis idag. men det var enda tiden som Robban hade tid och kunde komma ifrån. Matte ville att Albin och jag skulle bada innan det blir för kallt ute.

Ja, jag gick ju inte frivilligt in utan Robban fick bära mig in i duschrummet. Albin var mer samarbetsvillig, även om det kom en liten protest från honom också.


Här ligger vi nybadade och surar.....



....ända tills matte bjöd oss på god tårta med leverpastej, korv, köttbullar och hundgodis på. Så himla gott!


Jag glufsade i mig min i ett enda huj....


...det tog desto längre tid för Albin. Matte var tvungen att skära hans i småbitar för annars kan han inte äta. Hur svårt kan det vara?





Vi slapp gå långpromenaden på förmiddagen, för matte ville att vi skulle torka lite mer innan vi gick ut. Vid 15-tiden fick Albin ta en längre promenad


Det blåste ganska så rejält men solen tittade fram i alla fall...



Albin tänkte mopsa upp sig mot en mellanstor blandras men matte fick honom på andra tankar....





Jag fick också en längre promenad. Kollar här på de två vinthundarna...


På hemvägen stannade vi till vid caféet, för Lena ville ge mig en korv på födelsedagen! Så gott! Den här födelsedagen blev ju inte så dum ändå, trots trist morgon...Och ska jag vara ärlig så känns det skönt att vara ren efter badet...

Jag vill passa på att tacka för alla gratulationer som jag har fått! 





Bild från Expressen


Matte läste att kaniner har blivit de nya sommarkatterna och att det har blivit ett stort problem. Hur kan människor vara så hjärtlösa? En tamkanin som varit inomhus klarar sig inte ute utan kommer att dö en plågsam död. Så fruktansvärt!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar