"Twingly statistik"

tisdag 11 oktober 2022

Promenaderi skönt väder...pälsvård...


 Vi har gått de vanliga promenaderna idag. Solen sken, 11 grader varmt och blåsten var inte lika hård som den har varit de senaste dagarna, trots att de hade varnat för stormvindar..

Det blev inte så många bilder för mattes mobil låg på laddning på eftermiddagen...


Det hade regnat i natt i alla fall och det får det gärna göra..



Morgontrötta Albin...


Matte borstade Albin för att få bort allt löst hår efter badet..Det blåste friskt så matte fick det mesta på sig, oavsett på vilken sida hon stod..


Ett gäng av stans A-lagare sitter och dricker på en bänk intill skolan. Det var ju lämpligt under skoltid mitt på förmiddagen och lunchrasten...De brukar sitta i centrum men blir bortkörda därifrån om polisen dyker upp, vilket kan hända även om de inte är här i stan så ofta..



Ett stopp vid sopcontainrarna som vanligt...


Och sedan blev det min tur att bli av med lite hår. Det lossnade mer på mig än på Albin konstigt nog för det brukar vara tvärtom. Han har så tjockt underull, vilket jag inte har...





För övrigt har det inte hänt så mycket. Matte har haft tvättstugan. Hon körde två maskiner med lakan och handdukar. Det gick ju åt ett flertal av de sistnämnda igår när vi badade...Matte tycker att det är så skönt att få allt tvättat och torkat på en gång och slippa ha det hängandes i duschrummet...




En lite obekväm liggplats kan man tycka, men Iris sover djupt










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar