"Twingly statistik"

söndag 9 oktober 2022

Utskälld..skönt väder..cyklar..fullmåne

 


Matte tycker att jag ofta har en lite märklig sovstil





Alltså, i morse blev jag utskälld av fem ettriga mindre hundar av okänd ras. De väckte nog alla i omgivningen. Herregud, vilket himla oväsen!


Det doftade god mat från skolans kök. Bilen var där som kör ut mat till äldreboendena här i stan....





...och Albin blev utskälld av en bichon frisé

Det står eller ligger övergivna cyklar lite varstans sedan flera dagar tillbaka...





Här står nästa...Någon har ställt upp den för den låg på marken igår. Kanske stulen? Och apropå cyklar, så hoppade både matte och jag högt när en cyklist använde ringklockan innan hon cyklade om oss. Det är vi verkligen inte vana vid.




Det är en strålande fin höstdag, sol, 12 grader och inte så hård blåst längre


Gräset är tydligen alltid godare på andra sidan av stolpen


Trots det sköna vädret är det ganska så folktomt ute, till och med på fotbollsplanerna är det tomt, så när som på en liten pojke och hans pappa. Märkligt!




Jaha, nu blev jag utskälld igen. Denna gång av en ilsken dvärgschnauzer. Vi brukar möta dem ofta och hans matte har svårt att få med sig sin hund...




Iris hade en massa konstiga ljud för sig när hon sov. Hon måste ha drömt




Kl 17.30 startar seriefinalen mellan Djurgården - Häcken i fotbollsallsvenskan inför ett kokande Tele2 Arena. Matte måste förstås se matchen på Discovery..Spännande värre, har jag förstått..

Risk finns förstås för stök på stan med tanke på fullmånen... 






Det är fullmåne i Vädurens tecken, vilket innebär att det är mycket kraftfulla energier på gång. Vissa känner ilska, aggression och obeslutsamhet medan andra känner glädje, tillfredsställelse och kärlek. Nu är den närmsta tiden en bra tid om du vill förändra ditt liv, som tex göra dig fri från laster som rökning, alkohol och andra droger men även från destruktiva relationer.

Vissa kan ha svårt för att somna eller ha en orolig sömn, kanske med mardrömmar. Lider man av värk i kroppen kan den förvärras och bli mer intensiv.

Personer födda i Väduren och Vågen eller har dessa stjärntecken starkt representerade i sina horoskop, kan bli extra påverkade av denna fullmåne. Väduren ska akta sig för bli för känslomässigt påverkad och impulsiv. Vågen kan övervinna sin rädsla, tveksamhet och obeslutsamhet och satsa på något som han/hon länge har önskat. 

Tänk på att våra husdjur och allt annat levande också  påverkas av månens faser.

När matte hade sina hundkurser, släppte hon aldrig deltagande hundar lösa tiden runt fullmånen, framförallt inte om den befann sig i vissa stjärntecken..Den mest lydiga hund kan tända till helt överraskande utan större provokation...








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar