"Twingly statistik"

måndag 20 februari 2017

Rastrundor.....smärta




Skåpen gapade nästan tomma så matte var tvungen att gå till Ica och handla det viktigaste och jag fick följa med. Tur att matte både hade dramatenvagnen och mig att hålla sig i för hon kunde knappt gå.







Matte inser att hon måste kontakta sjukvården för så här kan hon inte ha det. Sagt och gjort så ringde hon vårdcentralen och fick tid hos en läkare nu på fredag. De skulle skicka efter journalerna från SÖS-ortopeden och hennes "gamla" husläkare. Matte tror att hon måste röntga om vänster höft.





Hur som helst har hon smörjt in sig med Tigerbalsam mot smärtan så det stinker i hela lägenheten. 

Lena kom hit för ett par timmar sedan och följde med på en längre hundpromenad. Hon kände förstås den starka doften direkt när hon kom innanför dörren men hon tyckte att det luktade gott. Det kan jag däremot inte hålla med om..












Det har för övrigt bara blivit kortare rastrundor för oss idag...



...för ovanlighetens skull så har det varit tystlåtna hundar vi har sett 




Albin har varit riktigt duktig även när han har fått syn på riktigt stora hundar som här.....





....och här. Han har varit ovanligt avslappnad för han brukar spänna sig när han får syn på en stor hund




Intressanta dofter missar han inte














Matte kollar på fotboll. Djurgården - Degerfors i Svenska cupen. Det första som händer är att en av DIF-backarna  slarvar och klantar sig riktigt ordentligt så att Degerfors gör mål redan i början av matchen. Kul för dem....Mycket folk på Tele2. Alla vill naturligtvis se Kim Källström....














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar