"Twingly statistik"

fredag 6 oktober 2017

Bilturer....retstickan Leo

Efter frukosten i morse åkte vi till Eskilstuna....Matte skulle börja behandling med kinesisk akupunktur för sina smärtor och övriga hälsoproblem hos Hälsokuren 
Matte fick stort förtroende för läkaren och var mycket nöjd med behandlingen och ska tillbaka på måndag.Robban tog en promenad med oss i EskilstunaAlltid kul att komma till nya platser men vi började undra hur länge matte skulle vara borta? Det tog drygt två timmar innan hon var klar.
Skönt att stå på fast mark igen
Den obligatoriska stretchingen...alltså, vet inte hur ofta han gör det?


Det här med bilåkning är inte kul. Nu ska Robban hämta Lena och så ska vi åka till byggvaruhuset i Köping. Lena ska välja ut golv och panel till uterummet.
Robban och Lena kom nyss hem med kakor som matte hade beställt av en skolelev som Lena känner. Klassen samlar tydligen in pengar till någon skolresa. Matte äter ju inte kakor egentligen men choklad kan hon inte undvara och så ville hon bidra med en god gärning....Matte köpte lakrits också. Något hon också gillar men äter mycket sällan med tanke på blodtrycket.


Retstickan Leo ligger och lurpassar mitt bland mina mjukisdjur. Han känner sig nog stöddig nu då han vet att jag inte gärna utmanar honom..
.....säger matte
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar