"Twingly statistik"

tisdag 3 oktober 2017

Iris...fluga...utflykt...Leo
Tycker att det är lite kallt på golvet när balkongdörren är öppen. Bädden är nytvättad så nu går det att ligga i den igen efter att iris har pinkat i den...Så jobbig katt!

.....men Albin är rädd för en fluga i rummet så han vill inte komma in. Ibland är han pjåskig tycker jagRobban skjutsade matte till husläkaren på förmiddagen för han skulle skriva ett intyg och en remiss till arbetsterapeuten. Matte ska ansöka om att få låna en elrullstol för så här kan hon inte ha det. Hon vill ju kunna komma ut och ta promenader med oss och se sig omkring och även uträtta ärenden utan att alltid vara beroende av att Robban skjutsar henne.

Vi kom nyligen hem från en liten bilutflykt. Det är kulturvecka här och på eftermiddagen var det öppet i en gammal kyrka från 1100-talet, Torpa kyrka, och som matte ville se och besöka. Den var oerhört fin och välbevarad. Matte gillar gamla kyrkor...


På väg till bilen......intressant doft
Robban rastade oss efter kyrkobesöket utanför kyrkogården. Så spännande med nya platser

....men jag vill fram till matte nuAnnars har det väl inte hänt så mycket idag. Det kom en regnskur när Robban tog lunchpromenaden med oss men det var inte så farligt. Den gick över snabbt.
Tack o lov kunde matte köpa sina ägg idag. Torgtanterna får vara inne i kiosken på tisdagarna under vinterhalvåret för den nya kioskägaren.Helt plötsligt har Leo fått för sig att han ska ligga på den delen av soffan som jag brukar ligga på. Han ska bara retas. Den här gången la jag mig också där och så fick han tycka vad han ville..

Vi gick en tidigare kvällsrunda för Robban känner sig riktigt hängig. Han åkte hem och skulle lägga sig tidigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar