"Twingly statistik"

måndag 9 oktober 2017

Lång väntan....viltspår....älgjakt




Efter morgonrunda och frukost åkte vi till Eskilstuna för matte skulle få kinesisk akupunktur igen. Det skulle ta en timme men det tog två så vi fick vänta länge. Asiater är inte så noga med tiden precis. Matte tyckte synd om Robban och oss hundar för det regnade rejält så vi kunde inte vara ute heller.



Akupunkturen lindrar inte bara smärtorna utan den har satt fart på mattes lungor också. Förut hostade hon bara upp massor med slem på nätterna, nu är det dygnet runt men det ska ju upp så det är bara bra även om det är jobbigt. Hon ska tillbaka på fredag och då ska även Robban samtidigt få akupunktur mot smärtorna i nacken och det blir ju bra.







Vi åkte sedan till Arken Zoo för matte skulle köpa kattmat.



Promenad utanför köpcentrum i Eskilstuna i ösregn


Jag hittade en mycket intressant doft....




Albin ville vidare men jag var tvungen att undersöka doften ordentligt








Igår fick vi följa med Robban när han skulle hjälpa till att sätta upp lappar med frågor på tipspromenaden igen. Jag blev eld och lågor när jag fick vittring på alla spår som finns i skogen. Robban tyckte nog att jag var lite jobbig. Albin bryr sig inte ett skvatt när det gäller vittringen efter alla vilda djur. Märkligt!





Han nöjer sig med att sprätta lite när han har pinkat...





...medan jag helst vill springa iväg åt alla håll












Efter tipspromenaden hämtade Robban upp matte och så tog de en snabbfika på caféet



Nu är vi utanför caféet och här fick jag också upp vittringen efter något djur









Jag var riktigt trött efter gårdagens utflykt







Matte har läst ännu en bok av Tatiana de Rosnay, Colombes granne. En annorlunda thriller och intrig som handlar om ett destruktivt äktenskap och en oerhört kuslig granne. Som läsare vet man inte om det är verklighet eller om det är Colombes fantasier som spökar. Ytterligare en sträckläsarbok av en skicklig författare. 










Idag startar älgjakten och kommunen går ut och varnar innevånarna men skolan skickar ändå ut eleverna på orientering i morgon trots varningar. Robban berättade att flera föräldrar tänker låta sina barn vara hemma och vem skulle inte göra det? Det är nog bäst att hålla sig undan...













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar