"Twingly statistik"

tisdag 5 december 2017

Bilutflykt.....julbord...granar....
En promenadrunda med Robban i Eskilstuna. Han har varit  inne på Clas Ohlson och handlat lite smågrejer. Där fanns en bordsstrykbräda så nu har matte en. Det fanns bara en kvar så det var ju tur. Nu var det inte världens bästa kvalité kanske men den duger så sällan som matte stryker.


Kollar på en lapplisa som bötfäller bilar på parkeringen. Robban har en halvtimme kvar så det är lugnt....Så fort Robban kommer och hämtar Albin för att gå morgonrundan med honom rusar Leo in i hans rum och upp i fönstret.....


...och kan sedan ligga där länge och kolla på vad som händer utanför....men det händer betydligt mer utanför mattes och mitt sovrum så det måste vara roligare att sitta där. Matte tar faktiskt hänsyn till att katterna vill sitta/ligga i fönstret så hon har därför sett till att det finns plats för dem på fönsterbrädorna....


Lena är anställd av kommunen och de bjuder på julbord i kväll. De anställda får ta med sig en person och Lena bjöd matte. Nu var matte tyvärr tvungen att tacka nej på grund av de olidliga smärtorna så Robban fick ta hennes plats. Robban är ju mer glad i julmat än vad matte är så han hade inget emot det. Hoppas att de får en trevlig kväll!

Inte nog med att vi har en stor julgran på torget på framsidan av huset utan nu har vi fått en på baksidan också. Det är dock en fuskgran för ljusslingorna sitter på flaggstången men fint blev det...Den stora granen på torget är också finInga kommentarer:

Skicka en kommentar