"Twingly statistik"

fredag 15 december 2017

Trist dag...varg Det har varit riktigt trist väder idag, grått, slaskigt, smutsigt, knaggligt och halt på vissa ställen....
Robban har tagit promenadrundorna med oss och då glömde han som vanligt att ta några bilder. Det är nog för att han är så himla trött. Han var tvungen att lägga sig och vila en stund på dagen för att orka med kvällen och det brukar han aldrig göra. Matte har inte varit utanför huset på hela dagen. Hon hade tvättstugan i morse och det är samma visa varje gång. Matte får så jäkla ont i knä och höft av att gå i trapporna upp och ner så resten av dagen kan hon inte stödja på benet. Hon fick ringa efter Robban så att han kunde bära upp den rena tvätten när allt var klart.


I tvättstugan finns denna urgamla mangel, vilket åbäke, rena museiföremålet. Ja, man får inte använda den nu utan det finns förstås en modern mangel också men matte manglar aldrig. Det har hon slutat med för länge sedan.Vi ska gå en tidigare kvällsrunda för Robban ska på julbord igen. Det är tredje julbordet i år för honom och nu börjar han redan bli trött på julmaten.Idag hölls en demonstration mot jakten på Södertörnsvargen i Haninge. Matte hade gärna deltagit om hon hade bott närmare och kunnat röra sig obehindrat. Ett vansinnigt beslut av Länsstyrelsen i Stockholm. Matte är så trött på okunniga byråkrater och politiker samt alla varghatare till jägare.

Bilder från tidningen MittiHaninge

..runt 200 personer deltog

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar