"Twingly statistik"

fredag 22 december 2017

Storstädning.....julbestyr.....God Jul!


Bäst att hålla sig undan när Robban städar. Matte frågade honom i morse om han kunde skura golvet i duschrummet? Det slutade med att han gjorde rent hela duschrummet från golv till tak. Det har nog inte varit så rent sedan vi flyttade hit, sa matte. Dessutom dammsög och torkade han golven i hela lägenheten så nu är det fint, åtminstone för en stund.Albin tog skydd ute på balkongenRobban hade ställt alla prylar från duschrummet ute i hallen, bland annat då kattlådan förstås. Döm om mattes förvåning när hon kommer upp från tvättstugan och ser att Iris sitter och kissar i lådan. Något hon vägrar göra annars oavsett vilken kattsand som finns i den. Nyfiken som hon är så tyckte hon väl antagligen att det var spännande att kattlådan hade flyttat ut på nytt ställe och då passade det att kissa i den men matte kan ju inte flytta runt på kattlådan i rummen. Märklig katt det där. 


Ute på promenad med Robban i det sköna vädret
Inte mycket snö kvar Matte har roat sig med att koka knäck.....
......och bakat pepparkaksmuffins med bland annat lingonsylt i. Till och med Robban som inte gillar kaffebröd tyckte att de var jättegoda.....och så är de ugnsstekta revbensspjällen klara. De har legat i en marinad på honung, soya, ingefära och svartpeppar sedan igår. Det doftar så gott men sådant får ju inte vi hundar äta.


Matte blev glatt överraskad när hon fick kallelsen till ortopeden på Västerås sjukhus. Hon ska vara där den 2 januari. Då är det precis nästan på dagen inom 90-dagars garantin. Ska bli intressant att se om de kan hjälpa matte med den mycket smärtsamma höften och knäet.


Matte fick också medlemskortet för nästa år från sitt älskade Djurgården som hon har följt sedan barnsben.........detsamma önskarIris & Leo 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar