"Twingly statistik"

onsdag 5 december 2018

Ganska så trist dag.....ledarhundar.....Iris


Det har varit ganska så trist dag för både Robban och matte har varit upptagna större delen av dagen...

Självklart har vi gått våra promenader men kortare än vanligt och inte hände det något speciellt på dem heller. Enda ljuspunkten var väl att det var bättre väder idag, sol och lite kyligare, -1 grader är det nu







....och så ska jag behöva vänta på Albin också i tid och otid..




Vet inte vad han funderar på?











Matte fick en jättefin väggkalender från de Synskadades förbund idag. Det är bilder på årets ledarhundsvalpar, labradorer och en schäfer. Och så söta och charmiga allihop.

80% av ledarhundarna är labradorer, en ras som klarar av de svåra kraven.

Matte har tidigare varit fodervärd åt en mycket charmig och duktig svart labrador, Ampus. Han skulle bli ledarhund men  utbildades i stället till servicehund och hamnade hos en lycklig tjej i Norrland. 










Matte tycker att Iris börjar bli lite hängig. Hon både äter dåligare och sover mer än vanligt. Matte ska beställa en tid för seniorundersökning. Iris är 10,5 år gammal och har aldrig varit sjuk även om matte har misstänkt det tidigare och tänker då mest på hennes ständiga vattendrickande. Prover har dock aldrig visat på några konstigheter.



...men hon är lika nyfiken som vanligt. Robban ställde in kattburen som han hade i bilen för att få plats med alla hundarna som han körde igår. Genast kom Iris och skulle kontrollera den både ut- och invändigt..Hon missar absolut ingenting...












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar