"Twingly statistik"

tisdag 4 december 2018

Lång regnig dag...




Nu är jag trött efter en lång och regnig dag. Robban kom hit jättetidigt i morse för att gå morgonrundan med oss. Han skulle vara i Kolbäck och hämta upp en hundägare som kom med tåg från Gävle för vidare transport till Strömsholms djursjukhus. Den stackars hundägaren med sina sex chihuahuor hade fått starta sin resa redan kl fyra i natt med tågbyten och sedan skjuts av Robban för att hinna till djursjukhuset och ögonspecialisten kl 8.00. De små hundarna var alla så duktiga, tysta och väluppfostrade...


Både ägaren och hundarna var trötta vid återresan till tågstationen och det blev onekligen en lång dag för dem. Vet inte när de var hemma igen?






Vi hann med en skogsrunda ändå men det blev inga köttbulleträd idag tyvärr.





....och så försökte jag sprätta men det gick dåligt som vanligt



Robban tog en runda med oss inne i snåriga skogen för att kolla fågelmaten som han placerade ut igår....




Albin ser ett av sina hatobjekt, en argsint skällig Jack Russellkille. Nu ville den hundägaren gå åt sidan och låta oss passera förbi så hon kunde träna sin hund att sitta lugnt bredvid henne när främmande hundar passerar förbi. Det gick lite si så där. Både Albin och jag fick beröm av henne för att vi var så duktiga men var det någon som var duktig så var det Albin som gick så fint förbi utan tendens till utfall. Jag bryr mig inte om andra hundar så de kan gapa hur mycket de vill. 














För övrigt har det regnat mer eller mindre mest hela dagen. Inte mitt favoritväder precis...











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar