"Twingly statistik"

tisdag 18 december 2018

Internetstrul....snö....julmusik...Strömsholm...



Internet har inte fungerat på två dygn så jag har inte kunnat blogga men nu på eftermiddagen hittade de tydligen problemet så nu är allt okej igen..











Så här lite snö var det på söndag förmiddag. Vi står och väntar på matte som är inne på postavdelningen på Coop..



De har nyligen ställt en liten kattstatyett bredvid bänken. Först blev både jag och Albin väldigt misstänksamma. Det såg ut som en riktigt katt men jag tyckte nog att den satt ovanligt stilla. Albin gick fram och nosade på den och upptäckte då att den inte var så farlig så han satte sig en stund bredvid den.....








Igår måndag var det betydligt mycket mer snö. Vi står på samma ställe då matte skulle till posten igen...




Katten var också översnöad.....



Tog en promenad till och från Coop




Albin kollar in ett par barn som kastar snöbollar










Idag har det kommit ännu mer snö. Jag tycker att det är jättekul att busa runt i den, Albin är mer avvaktande. Jag tror att han tycker att det är kallt. Han har så ömtåliga tassar....


Nu har han fått syn på någon hund igen...



....men han vill samtidigt hålla koll på de stojande barnen vid skolan också













Robban och Lena har fått ett par nya fiskar med mycket vackra färger till akvariet. 



Vattensköldpaddan är en riktig linslus










I söndags fick jag och Albin vara ensamma i fem timmar för matte, Robban och Lena var i Västerås på Christmas Night julshow.


Magnus Carlsson, Elisa Lindström, Sofia Källgren och Tommy Nilsson

Matte har ju varit på massor av julshower under årens lopp och av dem flera med julälskaren Magnus Carlsson som har uppträtt tillsammans med olika artister och alla har varit bra men den här showen slår nog det mesta. En fantastisk musikupplevelse helt enkelt! Till och med Robban som inte var speciellt road av behöva åka på en julshow och som var mycket tveksam före konserten tyckte att den var riktigt riktigt bra. Och Lena som aldrig hade varit på en julkonsert tidigare tyckte förstås också att den var otroligt bra. Gillar man julmys och dess musik så har den här showen allt. 

Julshowen kommer att visas på TV4 kl 20.00 på julafton. Nu är det ju inte samma sak att se den på TV som live men matte kommer i alla fall att titta på den. Hon hoppas att de inte har klippt för mycket....



Sofia Källgren är en av mattes favoritsångerskor. Duetten, "Jag går dit du går" med Magnus gör de så otroligt bra








Nu ligger jag och väntar på att Robban ska komma och gå kvällsrundan med oss. Den blir lite senare än vanligt för Robban har en körning från Strömsholms djursjukhus till tågstationen i Kolbäck.

En trevlig goldenkille har varit på operation hos landets främsta ögonspecialist. Hund och hundägaren kommer ända från Malmö. Robban körde dem till djursjukhuset igår och nu ska de hem igen. En lång tågresa med byten och de lär inte vara hemma förrän i natt. Hundar kommer från hela landet till specialistsjukhuset och långväga hundägare har möjlighet att hyra bra boende där under tiden som deras djur behandlas. Bra att det finns sådan service!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar