"Twingly statistik"

fredag 8 oktober 2021

Biltur....promenader...glass

 



I morse var vi ute och åkte igen. Man får åka runt halva Västmanland för att ta sig till Arboga. De asfalterar E20 och ska hålla på i fyra veckor till.....Matte och Robban skulle till frissan...






När vi kom hem tog matte ut oss på våra promenader...medan Robban fick skynda sig till caféet. Det skedde åter igen ett strömavbrott och elektrikern kan fortfarande inte hitta felet som troligen finns någonstans i nya tillbyggnaden.. 




Albin kollar in två mindre hundar. De vek av åt annat håll i stället för att möta honom...






Här är det bäst att passa sig när vi ska över vägen. Bilisterna tar ingen hänsyn alls och de kör som dårar trots trafikhinder..




Matte var tvungen att gå in på Ica






Idag ville Albin stanna vid varje lyktstolpe....




.....och det finns ju några stycken längs den långa promenadvägen







Matte hade skrivit ut lappar med "reserverat bord". Vi var och lämnade dem på caféet. Frissan som de var hos i morse kommer med ett gäng på sju personer i kväll för att äta på caféet. Hon själv har redan beställt renskavstallrik.

Matte fick provsmaka deras nya glass. De har haft Triumf-glass men är så besvikna, inte på glassen men på beställningarna och servicen. Populära glassmaker är ofta restade och i stället för att ringa och fråga så skickar de någon annan glass, så nu har de mycket glass av sort som inte säljs så mycket av. Det funkar inte för glassen är dyr.



Nu ska de prova Rättviksglass i stället. Idag fick de åtta olika smaker att testa. Matte åt choklad och vanilj och den var riktigt god, sa hon som inte är någon större glassälskare direkt




Äntligen på väg hem....








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar