"Twingly statistik"

måndag 15 mars 2021

Vit katt....sprätta....omväxlande väder...

 



Där är den vita katten. Det var länge sedan jag såg den...




Albin trodde nog att det var Leo för han blev jätteglad när han fick syn på den...




Albin undrar nog vad jag försöker göra? Det går inte så bra när jag ska sprätta...



Det mesta hade torkat upp nu i helgen...Så skönt!





Det har varit alldeles folktomt ute i helgen. Undrar var alla är? De kunde ju inte klaga på vädret i alla fall för det har varit riktigt skönt även om inte solen var framme mer än någon kort stund....



Albin har fastnat vid någon intressant doft...



På väg hem....




Robban verkar ha lite bråttom men han är trött efter ett jobbigt helgpass. Avdelningen och sjukhuset är knökfullt med patienter, så många fick ligga på kö på akuten och några patienter som borde läggas in fick åka hem.









Efter förmiddagspromenaden skjutsade Robban matte till sjukhuset i Västerås. Ja, vi hundar fick följa med. Hon skulle på återbesök hos käkkirurgen efter operationen. Operationssåret har läkt bra och allt såg fint ut. Läkaren tog bort två stygn. Visdomstanden låg högt uppe inne i bihålan på vänster sida och troligen varit en bidragande orsak till mattes återkommande inflammationer. Hur nu tanden har hamnat där?

Däremot har matte otroligt ont i bihålorna, framförallt över och under höger öga. Hon ska till ÖNH-mottagningen på torsdag och träffa den operationsläkaren, så får vi se vad hon har att säga?







Och vad hände nu när vi ska ut på en rastrunda? Jo, regnet öser ner. Fy sjutton! Jag vill inte gå ut..










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar