"Twingly statistik"

måndag 26 mars 2018

Besviken....vårtrött?
Matte blev så besviken när hon tittade ut i morse och såg att det hade snöat i natt. Det var alldeles vitt ute men.......solen skiner varmt så det mesta försvann fram på dagen

Usch, jag känner mig trött...
Albin verkar piggare än vad jag känner mig....Matte blev väldigt besviken när hon läste svaret hon fick från ortopeden i Västerås tidigare idag. Hon har ju så himla ont i vänster höft och knä så att hon inte kan stödja på benet. När hon var hos ortopedläkaren den 2 januari i år efter tre månaders väntan sa han att matte skulle få en ny höft men det var fem månaders kö på op. "suck"

Eftersom smärtorna är olidliga så kontaktade matte ortopeden via mail (enda sättet att få kontakt med dem) och fick till svar att nu var det åtta månaders köväntan till op så hon kan inte få opereras före sommaruppehållet. "suck" "suck"

Dagens sjukvård är under all kritik, enligt matte, åtminstone när det gäller sjukvård för den äldre generationen....Matte har hög smärttröskel och är mycket envis och det hjälper till viss mån eftersom hon inte äta några smärtstillande mer än någon enstaka Alvedon men hon tycker att det är ett helvete att hon inte kan gå ut och röra på sig. Vårtrötthet kanske? Orkar inte hålla ögonen öppna...

Nu ska matte kolla på den fjärde hockeymatchen mellan DIF - Linköping. Vinner DIF i kväll så är de klara för semifinal men matte är rädd för att de får stora skälvan. Den fjärde matchen i kvalet är alltid svårast att spela..DIF:s stora problem är alla utvisningar de drar på sig...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar