"Twingly statistik"

torsdag 10 maj 2018

Skogen....balkongen....seger
Här står jag och tittar på en dvärgpinscher vars ägare vände och gick in i skogen när han fick syn på oss.

Skogspromenad på förmiddagen igen. Idag var det betydligt skönare ute då det inte var lika varmt som igår.Albin har också fått koll på hunden. Man kunde faktiskt undra vem som gick ut med vem? Snacka om att den lilla hunden drog i kopplet.


Jag ser nog att matte laddar olika träd med korvbitarRobban släppte mig först och jag rusade med full fart mot första träd

Albin var riktigt taggad han också

Det märktes att han mådde bättre dag då det inte var så varmt

 Framför oss går två springer spaniel-hundarDags att åka hem. Innan vi får komma in i bilen kollar Robban igenom oss för att se om vi har några fästingar på oss men ännu så länge har han inte hittat några. Efter lunchen tog Robban med sig Albin till OK/Q8.


Fikarast på OK/Q8Många spännande dofter fanns det tydligen

Gör matte sällskap på balkongen då hon läste ut boken "Mamma sa att jag inte fick berätta" av Cathy Glass (pseudonym)Detta är en sann berättelse som handlar om sjuårige Reece, om hans utsatthet och överlevnadsförmåga. När han kommer till Cathy så har han redan avverkat fyra familjehem. Boken handlar om sexuella övergrepp och misshandel. En upprörande, tankeväckande, frustrerande och intressant bok. Fruktansvärt att alltför många barn ska behöva uppleva detta. Svår att lägga ifrån sig. Klart läsvärd!Betydligt trevligare var det att Djurgården vann Svenska Cupen nu i eftermiddag genom att vinna över Malmö FF med 3 - 0. Grattis till ett väl kämpande lag!

Idag är det Kristi Himmelsfärds dag. Och varför firar vi den? Denna dag lämnade Jesus jorden. Då var det 40 dagar sedan han uppstått från döden.

Matte konfirmerades just på denna dag för många herrans år sedan och det året inföll också Kristi Himmelsfärd på samma datum. Det ändras ju annars precis som påsken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar