"Twingly statistik"

tisdag 1 maj 2018

Skogspromenad...1 maj.....katter...

Som vanligt gick huvudet som en propeller på mig när vi var i skogen. Det tycks finnas flera hackspettar här och de var de enda som hördes för annars var det helt tyst och stilla...Albin hör också hackspettarna och undrar vad det är för något som låter?

För övrigt stod han mest och filosoferadeOkej, han är mästare på att sprätta jord omkring sig också. Man får hålla sig undan...
Självklart fick leta i korvträden idag ocksåAlbin har blivit riktigt duktigHemma igen. Så fort vi kom ur bilen kände jag det goda matoset från gatuköket....
En timme senare dök dessa upp på torget


Det var fler deltagare i musikkåren än vad det var i 1 maj-tåget


19 vuxna och sju plakat i tåget. Läste man plakaten verkade de mest vara i opposition till sitt eget partiDet har varit kyligt men upphåll större delen av dagen. Nu regnar det när vi ska gå kvällsrundan. Typiskt!
Alltså, jag har ingen lust att gå ut.....
...och Albin verkar inte speciellt intresserad han heller

Matte slutade med det smärtstillande medlet till Leo idag. Vi får se hur han reagerar. I morse var han sitt gamla vanliga jag för då satt han utanför sovrumsdörren och skrek efter mat igen. Tyvärr hade han lite svårt att äta sitt vanliga foder så det fick bli specialfodret och han har inte ätit något annat till frukost och middag. För övrigt har han mest sovit under dagen.


Jag lovar att matte kunde hålla sig för skratt när det upptäcktes att Iris hade kissat i skostället som står innanför ytterdörren. Det var Robban som såg det när han kom i morse. I och för sig kan man bara spola av det i duschen men ändå! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar