"Twingly statistik"

måndag 30 april 2018

Rastning......fullmåne...Valborg
Vi åkte till djurkliniken i morse för matte skulle köpa specialfodret till Leo. Han har fortfarande lite svårt att äta den vanliga maten och för att vara säker på att han får i sig mat så ville matte ha specialfoder hemma som är lätt att äta och mycket näringsrikt.. 

Både Albin och jag blev helt stirriga när vi upptäckte var vi var. Vi ville båda ut ur bilen så Robban tog en rastrunda med oss
Många hundar har pinkat här utanför kliniken...Robban har gått promenaderna med oss under dagen. Det har varit riktigt kyligt ute och inte alls någon vårvärme...
Matte läste ut "Bara ett barn" av Malin Persson Giolito igår kväll. Hon är jurist, en bra författare och dotter till GW.

Boken är sorglig, hemsk och mycket viktig. Den handlar om ett aktuellt ämne, barnmisshandel, om arv och miljö och hur de inblandade myndigheterna blundar för verkligheten. Rekommenderas!Det är fullmåne med allt vad det innebär. Risk finns för en mycket stökig Valborg. Starka känslor är i omlopp på både gott och ont. Se upp med svartsjuka! Månen ger extra energi så rätt tid att starta kreativa projekt.

Var försiktig med eld under helgen!


Ha en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar