"Twingly statistik"

fredag 13 april 2018

Promenader och trädgård....
Idag följde matte med på den längre promenaden för hon kan ju inte bara sitta hemma även om det är jobbigt. Det var skönt väder även om de började blåsa upp under promenaden....Här sopar de gångvägar och gator. Vi gick åt sidan så att den stora traktorn och arbetsmaskinen skulle komma förbi. Dessutom vet ju matte att jag inte alls gillar och är lite skraj för stora arbetsfordon......


Där borta kommer ett par hundar.....Det var en golden och en irländsk setter. Albin följde dem  intresserat med blicken. Hundarnas matte hade lite problem. Hundarna drog en del framför henne. Dessutom hade hon en dramatenvagn som hon drog på samtidigt som hon också pratade i mobilen. Vi väntade tills hon hade kommit en bit på väg men det tog sin lilla tid eftersom hon fick stanna till titt som tätt för att försöka få ordning på hundar och vagn.


Nu kan vi kanske gå vidare...

Oj, oj, oj, så det ser ut där den gamla skolan rivsRobban tog Albin med sig hem efter lunch. Lena var ledig så  de skulle passa på att städa upp i trädgården.


Det finns en del att göra på tomten


Annars har matte mest suttit framför datorn idag. Robban bad henne om hjälp med en skrivuppgift.


Strax är det dags för den sjätte drabbningen mellan Skellefteå AIK - Djurgården. Snacka om jämspelta och lika skickliga lag.
Heta känslor kan uppstå för vi närmar oss nymånen. Hoppas att Dif kan hålla sig borta från utvisningsbåset och det är tvunget om de ska kunna vinna matchen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar