"Twingly statistik"

måndag 16 april 2018

Solfilm...dammsugare...nymåne
+12 grader idag men solen höll sig bortaUndrar vad Albin har hittat?
En rottweiler står och skäller på oss från en balkongMatte har köpt solfilm till bilen för att det inte ska bli så varmt för oss hundar när solen skiner. Robban har monterat in den idag. Det är ju inte helt lätt så det tog sina timmar. Han fick låna ett garage och nu måste bilen stå där i två dygn för att filmen ska fastna ordentligt. Robban har fått låna den lilla Skodan av Lenas dotter under den tiden eftersom hon inte använder den i veckorna då hon pluggar.


Albin trodde att han skulle se Robban när han gick men det är fel fönster. Han blev ju lite besviken när han inte fick följa med.
Matte dammsuger, något jag inte alls gillar. Då är det också viktigt att jag tar hand om mitt favoritmjukisdjur så att inte den åker in i maskinen...

...och Iris la sig på diskbänken. Lite fånigt egentligen för hon är inte ett dugg rädd för dammsugaren. Hon brukar ju inte ens flytta på sig när matte kommer med den..

Och vad gäller Iris så ser hon till att matte alltid har något att göra. Bredvid Iris biabädd i hallen som hon använder som toa, står en hylla där alla hennes rena handdukar förvaras. I morse eller i natt hade Iris roat sig med att ha ner en hel trave med handdukar och kissat på dem så det var bara för matte att tvätta om dem. Tur att vi har en mindre tvättmaskin i duschrummet.
Det är nymåne och det kan innebära plötsliga förändringar. Det kan gälla både positiva saker men även negativa  dramatiska händelser. Ta inga hastiga ekonomiska beslut! Var extra försiktig ute i trafiken! Inte alls ovanligt att tekniska prylar strular.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar