"Twingly statistik"

onsdag 11 april 2018

Kyligt igen...nyfiken....retsticka

I morse kom Robban tidigare för han var tvungen att hjälpa matte ner med all tvätt till tvättstugan. Fyra maskiner blev det. Robban fick också hänga upp den rena tvätten som inte kunde tumlas inne i torkrummet, överkast, sängkläder o annat. 
Det har varit ganska så kyligt ute idag. I morse fick Robban skrapa bilrutorna. Solen försökte titta fram ibland under dagen och den värmer ju något....tydligen tyckte Albin att det var tillräckligt varmt för han satte sig plötsligt  för att njuta av vädret
Självklart skulle vi stå här och kolla en stund........men jag ville helst gå vidare

 Albin undrar nog var gatuköket har tagit vägen men de sålde slut på allt igår så han höll stängt idag för att fylla på nytt och städa vagnen. Det måste vara svårt att veta hur mycket som går åt så här i början och jag tror inte att han hade räknat med att det skulle bli så populärt med en gång.


Kollar in ett gäng skolungdomar som stojar och busar runtRobban skulle in på Ica så här står vi och väntar

Nyfikna Albin....
.... måste undersöka precis allting


Härmapan och retstickan Iris ska alltid lägga sig där jag brukar ligga
Snart smäller det och då handlar det om femte hockeymatchen i semin mellan Djurgården - Skellefteå AIK som spelas på ett i stort sett fullsatt Globen, nästan 14 000 på läktarna. Hur det än går för Dif så blir det en riktigt festlig tillställning. Inte en enda "hockeyexpert" trodde att Dif överhuvudtaget skulle ta sig så här långt i serien. Det unga laget har gjort det otroligt bra och inte minst då de två tyngsta och viktigaste spelarna har saknats under hela slutspelet, den ena pga hjärnskakning och den andra pga allvarlig sjukdom i familjen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar