"Twingly statistik"

fredag 20 april 2018

Utflykt...biltvätt





Idag har vi varit ute och åkt bil igen och det blev ju lite speciellt denna gång. Robban stannade till vid Biltvätten i Köping för bilen behövde verkligen en ordentlig tvätt. Det var riktigt spännande för vi fick sitta kvar i bilen medan Robban jobbade med avfettning, schamponering och högtrycksspolning. Bilen blev riktigt ren och fin....



Sedan stannade vi till vid Volvo för Robban ville få bilen värderad och det av ren nyfikenhet. Döm om hans förvåning när den var värd betydligt mer än vad köpesumman var för ett halvår sedan. De här bilarna är eftertraktade sa säljaren trots allt snack om dieselns framtid. Dessutom är vår bil otroligt välskött. Ett plus var att bilen inte hade dragkrok så det var tur att Robban inte hade lämnat in bilen för att få dragkrok påmonterad som han hade tänkt. Ett annat plus var att bilen har manuell växellåda. Nej, Robban ska varken sälja eller byta bil för han är mycket nöjd med denna och även om jag inte gillar bilåkning så måste jag säga att det känns tryggt där bak.









Robban hade släppt av matte vid Ica Maxi eftersom hon skulle storhandla så vi åkte dit efter Volvo-besöket.


Katterna har fått en ny ampellilja och de blev förstås överlyckliga...










Matte och jag tog en promenad till Coop innan Köpingresan för hon skulle skicka iväg en försändelse. Matte blev smått irriterad för att de hade tagit bort båda stolparna som hon brukar binda fast mig i. Nu fick hon sätta fast mig i ledstången vid trappan in till Coop och det är väl inte den bästa platsen om folk är hundrädda och måste gå förbi mig. Nu är jag en snäll hund som inte bryr mig om människor som passerar och matte visste också att det skulle gå fort för det var folktomt där inne.











Matte har läst ut den tredje boken i deckarserien om psykiatrikern Nathalie Svensson och kommissarien Johan Axberg av Jonas Moström. En välskriven och ruggig historia som utspelar sig i Uppsala. En bok som är svår att lägga ifrån sig. Matte upptäckte nyss att det har kommit en fjärde bok i serien så den måste hon förstås få tag i.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar