"Twingly statistik"

söndag 17 juni 2018

Fika...hundlekplats....regnskurar....Leo
Efter att vi var med Robban som skulle fika hos Lena på caféet åkte vi till hundlekplatsen.....Följa John...
...det fanns en hel del intressanta dofter idag också...och oftast ska Albin förstås kolla vad jag har hittat
 Vi har förstås följt med matte på hennes korta promenadrundor också....
Kollar in rivningen av gamla skolan som blivit något försenat för de har hittat giftigt material


Albin har fått syn på en golden. Inte hans favoritras precis men den här gången höll han sig lugn...jag kollar också in hunden. Vet inte om jag har sett den tidigare?
Inväntar matte
.....men vad är det där för hundar? En karl kommer med fyra jättesmå hundar mot oss

Ny runda med matte. Tror att det ska börja regna igen...Det har kommit ett par regnskurar under eftermiddagen...Leo har varit betydligt piggare under helgen. Igår morse satt han bara och tittade på matskålarna ända till matte sa: "Äter du inte nu så får jag tvångsmata dig". Genast började Leo äta ur skålarna och har sedan gjort det vid varje mål. Han har till och med tiggt efter mat långt innan vanlig mattid. Matte ger ju katterna blötmat till frukost, lunch och kvällsmat. För övrigt har de alltid två skålar med olika torrfoder framme. Leo äter helst blötmat medan Iris mer är en torrfoderkatt.


Leo har magrat en hel del bara på ett par dagar. Skönt att han äter självmant

Albin på bushumör. Han brukar aldrig vara i mattes säng annars

Matte har läst "I maktens öga" av Per Schlingmann. Handlingen utspelar sig under Almedalsveckan på Gotland. En spännings/thrillerroman. Det märks att författaren har erfarenhet av politikerlivet och även om det är en fiktiv berättelse får man känslan av att vissa saker är självupplevda. Boken handlar om maktkamper mellan ministrar, intriger,  smutsiga utspel, ryktesspridningar, hantering med och mot media. Boken är lättläst och riktigt bra.

Matte har aldrig varit intresserad av att åka till Almedalen och har ännu mindre lust efter att ha läst boken.

Boken ska bli TV-serie på Viaplay....


För övrigt kollar matte på många fotbollsmatcher nu när VM pågår: En av favoriterna Tyskland fick överraskande stryk av Mexico idag och det rättvist. Kul när otippade lag vinner tycker matte....eller som när Island helt oväntat spelade oavgjort mot favoritlaget Argentina....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar