"Twingly statistik"

tisdag 12 juni 2018

Fina bilder....nyfikna Iris...


En av de fina bilderna som hundfotografen tog på mig 
...och Albin för ett par veckor sedan
Korta förmiddagsrundan med matteDet går inte fort inte....Jag tror att den skadade fågelungen känner igen oss nu för han följer efter och närmar sig oss. Han har flyttat sig en bit bort till ett närliggande område och han verkar må helt okej.


Två trevliga killar från Sängfabriken kom vid 15-tiden och bytte ut motorn på mattes säng. Eftersom jag vaktar matte så stängde hon in mig i Albins rum för hon visste ju inte heller hur pass hundrädda de var men det hade nog varit bättre om hon hade stängt in Iris i stället. Hon var tydligen i vägen hela tiden, nyfiken och social som hon är. Den ena killen (spansktalande) var troligen stor kattvän för han lyfte upp Iris och gullade med henne och det gillade hon skarpt förstås. Matte fick nästan skämmas för sedan hade han en massa katthår på sig. Iris brukar inte släppa så mycket hår men det är väl värmen som gör att hon fäller just nu....

Nu får vi hoppas att nya motorn håller. De trodde att haveriet berodde på fabrikationsfel för de hade inte varit med om liknande tidigare. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar