"Twingly statistik"

onsdag 13 juni 2018

Hundgodis....regn....nymåne...




Matte sa i morse till Robban att vi måste åka och köpa tuggben och hundkex för kvällsgodiset till mig och Albin är slut. Det var ju bra att hon tänkte på oss och det var första gången som matte besökte en butik sedan operationen. 






Vi har gått en rastrunda efter inköpet och ska åka hem igen









Annars har vi bara gått korta promenadrundor för Robban har varit på ett möte hela eftermiddagen. Det gör inget för det har kommit ett par rejäla regnskurar under dagen så det var bara skönt att slippa gå ut.











Vi har precis ätit kvällsmat och som vanligt lämnade Albin kvar lite rester till mig....



Ingen begriper hur han kan peta ut de små ärtorna ur maten och det är likadant varje dag...










Väntar på att Robban ska komma så att vi kan gå ut på kvällsrundan. Han var tvungen att fixa något med huset. Matte ska följa med och det gjorde hon igår kväll också. Himlen är väldigt mörk så jag hoppas att det inte kommer en regnskur nu men det ser oroväckande ut och jag tror faktiskt att jag precis hörde regndroppar slå mot fönstren...


Bild från kvällsrundan igår. Eleverna i årskurs 9 hade klätt upp sig i kostymer och vackra klänningar. De skulle tydligen ha avslutningsfest i skolan. De såg så jättefina ut allihop och vilken tur att det var så fint väder då....











Det är nymåne. En tid för kreativitet, kommunikation och nya idéer men som alltid vid nymåne kan strul med tekniska apparater och maskiner uppstå. Var uppmärksam i trafiken!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar