"Twingly statistik"

torsdag 28 juni 2018

Skogen....paket....Leo....fullmåneEftersom det var så varmt, +27 grader redan tidigt på förmiddagen så åkte vi till skogen och tog en promenad där. Matte följde med eftersom hon måste röra på sig men inte gick det fort inte eftersom hon har smärtor och problem med nacken och högerarmen fortfarande. Idag mötte vi många människor. En del plockade blåbär som tydligen redan har kommit. Och andra motionerade....


Så gott med vatten
Robban hämtade ut mattes nya dammsugare på paketutlämningen hos Coop. Postnord hade varit här med den igår men då var matte på sjukgymnastik på Köpings lasarett så hon var inte hemma. Hon kan tänka sig att det blev ett herrans liv på både mig och Albin när postkillen ringde på dörren. 


Tystgående Electrolux som fått bra recensioner och till skapligt pris..Samtidigt skulle Robban hämta ut ett paket till sig själv. Paketet var så trasigt så det är ett under att allt han hade beställt fanns kvar och fortfarande var hela. Han fick hem grejerna i två Coop-kassar. Alltså man undrar ju hur Postnord hanterar paketen? Trots att företaget hade satt på en stor dekal med "Ömtåligt" på så verkar de strunta helt i det. Och man blir ju extra förbaskad med tanke på det dyra portot.
Albin fick följa med Robban till bilverkstaden. Här kollar han  intresserat på vad som händer?En länkarmsbussning måste bytas ut.
Grattis Leo som har namnsdag idag!

Och så är det fullmåne igen. Tid för plötsliga förändringar, kanske nytt jobb och karriärmöjligheter dyker upp eller engagemang i sociala projekt och sammanhang. En flytt kan också vara aktuellt. Tiden passar bra för romantik och att ägna mer tid åt sina relationer. Som vanligt vid fullmåne kan tekniska apparater strula och var försiktig i trafiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar