"Twingly statistik"

onsdag 1 juli 2020

Inköp...kattspecialist...tvätt...Albin sur...


Gick samma morgonrunda som vanligt. Lite svalare idag men skönt...








Åkte till Snabbgrossen i Eskilstuna efter frukosten där både matte och Robban skulle handla. Därefter stannade vi till vid en djurklinik för Robban skulle köpa FortiFlora till deras katt Achmed. Han träffade en veterinär där inne som var kattspecialist. Hon rekommenderade ett annat kosttillskott som skulle vara skonsammare för magen. FortiFlora ska katten inte äta långa tider åt gången utan enbart 30 dagar och sedan uppehåll för annars kan katten må dåligt och kräkas av pulvret. Det är ett ämne i pulvret som katten får för mycket i sig av. 


Achmed ska prova detta nu som ska vara skonsammare eftersom han mage pajar ihop så fort han slutar med FortiFlora. Detta pulver kan man ge till både hundar och katter...



Robban rastade oss utanför djurkliniken..Jättespännande med nya dofter...







Matte har haft tvättstugan. Hon körde två maskiner med sängkläder, överkast, badhanddukar m.m. Iris handdukar tog hon i maskinen här uppe...









Albin är sur för att han inte fick följa med Robban när han åkte härifrån. Lenas yngsta dotter ville att Robban skulle följa med henne när hon skulle köpa en ny bil.  Det blev en Volvo V60. Lite skillnad mot hennes gamla lilla Skoda.

Robban var borta ett par timmar och sedan kom han hit och åt middag för att sedan gå in och lägga sig på sängen i Albins rum. Han måste sova ett par timmar för han ska ta ett extrapass i natt, mellan 21.00-07.00. Gårdagens arbetspass var lika jobbig som den i förrgår så han kom sent hem helt uttröttad. Nu ska han vara extravak åt en mycket orolig dement patient under natten.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar