"Twingly statistik"

torsdag 2 februari 2023

Bilresa....sol....spyor...


I morse skjutsade Robban matte till Stockholm, tur och retur. Hon skulle på återbesök hos ögonläkaren..



Albin älskar att åka bil. Det gör inte jag men det gick bra idag i alla fall...



Hon var där på undersökning för drygt två månader sedan. Läkaren skickade då en remiss till Sofiahemmet för bedömning pga kalkavlagringar på högra ögats hornhinna. De ville att matte skulle göra ny undersökning för att se om något hade förändrats och därför var hon där idag. Det blev samma resultat på undersökningen idag, så om sjukhuset inte anser att något är akut, så behöver hon inte komma på återbesök förrän om ett år igen.

Ögonläkaren sa till matte: "Det märks att du är en van patient, eftersom du gör som jag säger. Jättebra!". Alltså måste hon ha vissa problem med en del andra patienter. De flesta patienterna är ju av äldre årgång

Om någon som bor i Stockholmstrakten behöver uppsöka en ögonläkare, så rekommenderar matte varmt Globens ögonklinik. De är mycket noggranna och dessutom riktigt trevliga. Matte har gått hos dem i ganska så många år nu.






Det var skönt att komma hem ändå...





Albin fick ta sin långpromenad på en gång. Solen sken väldigt starkt



Bäst att hålla ett öga på det där killgänget...





Jag fick ta en annan promenadsträcka för jag kom ut precis när alla bussar kom till skolan för att hämta upp elever. Det blir väldigt trångt på vägen då...


Här fick vi gå i myrsteg, då vi inte kunde komma förbi gående framför oss. De tog upp hela trottoarens bredd....





I förrgår kväll spydde Albin och idag var det Iris tur. Albin spyr aldrig och Iris någon gång ibland men inte så löst och mycket som hon fick upp idag. Och självklart spydde båda två på den ljusa långhåriga mattan som är svårast att rengöra, alltså inte på den som Iris sitter på här och som elrullstolen står på.Troligen går det något skit. Många är sjuka nu. 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar