"Twingly statistik"

tisdag 19 april 2022

Friden slut....favoritkex...duktiga Iris...avkoppling...

 


Åh fy, nu har skolan börjat igen efter lovet. Lugnet och friden är över, tänker nog Albin.



...och förskolebygget har också satt igång



Här har han tydligen upptäckt något väldigt intressant...






Jag gjorde mina behov precis nedanför skylten men förbud för hundrastning gäller bara inne på fotbollsplanerna...Dessutom plockade matte upp efter mig och det gör hon alltid...



Vilket liv på skoleleverna. Jag förstår att Albin ogillar dessa gap och skrik, spring och gestikulerande..








Robban skjutsade matte till Granngården i Arboga på förmiddagen. Hon köpte våra supergoda favoritkex. Hon köpte även kattsand och jag måste säga att Iris har varit otroligt duktig. Hon har inte kissat i biabädden utan endast i kattlådan i hela fyra veckor nu. Matte tror knappast att det är sant. 


Den enda kattsand som hon accepterar är Ever Clean Lavendel. Matte har testat allt....


Ända sedan år 2011 har Iris, som då var tre år gammal, kissat i en biabädd (som matte har bytt ut emellanåt) och det började som protest mot när St Bernhardsvalpen Yana kom. Iris kissade i Yanas bädd så fort hon kom åt. Iris är själv uppfödd på samma kennel och var van vid rasen, men matte tror att det kan bero på att detta var den första tiken. Matte hade annars bara hanhundar, Eros och Jacinto. Yana var otroligt snäll och charmig så matte kan inte se någon annan förklaring. Hon föddes dock med hjärtfel och blev bara sju månader gammal. Så otroligt sorgligt! 


Yana

14 juli 2011 - 20 februari 2012

Det gick så fort, vi fick ej talas vid
Ditt hjärta stannade och Du fick frid...







Ser inte så bekvämt ut med krukan som huvudkudde...





Just nu är Lena och Robban på väg till Åland på en dygnskryssning. Båten avgår från Stockholm k 17.30. De behöver verkligen avkoppling. Båda två är helt slutkörda. Lena är så stressad och måste ner i varv. Alla sliter och drar i henne  och Robban är inte fullt återställd efter sin kraftiga luftvägsinfektion och kände att han måste komma bort för att  koppla av. Han har infört mobilförbud på båten, för annars blir det bara en massa sms:ande och det är ju inte avkopplande direkt...

Dessutom har de ju jobbat varenda dag sedan juni förra året, ja om man bortser från juldagen då de var lediga. Caféet är alltså stängt denna vecka pga ombyggnation.


De tog anslutningsbussen från Köping. Bekvämt och bra.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar