"Twingly statistik"

fredag 1 april 2022

Promenader....räkor....nymåne...

 


Det är inget vårväder precis, frost på marken och kallt i luften, 0 grader på dagen



Ska vi ta den här vägen? Det blir ju en omväg. Jag vill helst hem direkt....





Albin kollar in arbetsfordon som är på väg in till nya förskolebygget...





Idag serverades renskavsgryta på caféet som "dagens". Robban ringde och frågade om matte ville ha en matlåda, så hon åkte dit och hämtade en. Han hade själv tillagat grytan och den var supergod enligt både matte och caféets matgäster. 

Egentligen var det Robbans kompis Janne som skulle fixa grytan men han blev hastigt förhindrad, så det var inget annat för Robban att göra än att försöka laga till den själv. De hade redan fått flera förbeställningar. Matte känner inte till receptet men vet att grytan innehåller äkta renskav från Lappland, lök, färska champinjoner, lingon, kalvfond och grädde som serveras med potatismos.






Jag skulle så gärna vilja gå till caféet men får inte för matte....



Det blev den vanlige eftermiddagspromenaden...



Så mörka moln. Det känns som att snö är på väg..





En vanlig syn när det gäller Albin



Och inte en enda hund har vi mött på dagens promenader...Konstigt!









Inte sjutton ville Iris ha några räkor igår . Hon bara tittade på räkorna, fnös och gick därifrån. Så är det när matte ska bjuda den katten på något extra gott. Jag minns att Leo älskade räkor. Nu fick Albin och jag äta upp dem i stället.





Det är nymåne i Vädurens tecken, vilket innebär att det är årets starkaste nymåne. Vädurens kännetecken är mod,  handlingskraft och igångsättare. Nu är det dags att agera och sätta planer och uppskjutna projekt i verket. Det kan handla om att starta eget, börja studera, byta jobb, flytta, gifta sig, ändra till sundare livsföring och kost, renoveringar, rensa ur garage, skåp och garderober etc. Många förändringar kommer att ske den närmaste tiden...

Och som vanligt vid nymåne kan tekniska apparater strula och trafikproblem uppstå.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar