"Twingly statistik"

lördag 23 april 2022

Promenader....iskalla vindar.....katter

 


Vi har varit ute på de vanliga promenaderna men det blåser  jättekalla hårda vindar, så det är inte så skönt precis....




Det blev lite tokigt det här, men jag löste uppgiften





Jaha, åt vilket håll ska vi gå nu då?




Visst var jag duktig? De fick möte med en mindre hund och Albin nonchalerade den helt...





Caféet har ju varit stängt hela den här veckan för ombyggnation. En vägg har flyttats bland annat. Idag har de storstädning och en omfattande sådan. De började i morse och är inte klara ännu, trots hjälp av ett flertal personer. Robban har tapetserat. Mitt i alltihop fick de fixa i ordning 35 lunchtallrikar till kyrkan. Kyrkoherden hade glömt att beställa. Han var inne för ett par månader sedan och sa att det kunde bli aktuellt men sedan hörde de ingenting mer. Nu blev det kris inför kyrkofullmäktige. 

Det blev kycklinggryta och panerad fisk till de som önskade fiskrätt. 





Matte har läst "Rapport från MÄSTERKATT. Vad människor skulle kunna lära sig ifrån oss.

Boken omfattar fem års kommunikation med en Mästerkatt, av skickliga djurkommunikatörer. Snotie är en Norsk skogskatt/ Main Coon, född 1995 och bodde i Stockholms innerstad. Snotie är uppkopplad på det kosmiska nätet och har tillgång till information som går många människor förbi. En gripande bok som utmanar våra föreställningar om djurens, människornas och vår planets utveckling och framtid. Katter och andra djur samarbetar för att undervisa oss människor med osviklig kärlek, vishet och humor.

 Katter har associerats till mörka makter och för ondska, svartkonst, trolldom, vidskepelse och hycklande dubbelmoral. Av den anledningen kan det vara svårt för kattälskande och känsliga personer att läsa kapitlen om vad katter har utsatts för genom tiderna, tror matte. Hon tyckte själv att det var jobbigt, även om hon redan kände till mycket av det.

Boken tillägnas alla instängda djur och människor som inte har möjlighet att leva sina egna liv. Intäkter från boken används till välgörenhet för att hjälpa tama och vilda djur.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar