"Twingly statistik"

söndag 3 juli 2016

Tyst...bekväm...saknad





Matte och jag tog en långpromenad på förmiddagen längs Gröndalsviken. Här kollar jag på ett par karlar som står vid kanten och fiskar. Undrar om de får något napp?




Jag hör att det plaskar. Kanske en fisk som hoppar upp och ner i vattnet...





Det var underbart fint väder, lagom varmt, runt 19 grader tror jag














Det har varit ovanligt tyst här sedan Albin åkte bort med Robban tycker matte. Då menar hon inte att Albin för oväsen utan att det är jag som inte vaktar huset lika mycket nu och det behöver jag ju inte heller.

Dessutom tycker matte att jag är oerhört bekväm av mig. Hon får nästan tjata på mig när vi ska gå ut och väl ute försöker jag få matte att gå kortaste vägen hem igen men se det får jag sällan göra. Du behöver motion säger hon och knallar på utan att ta hänsyn till mina önskemål..




Vi har knappt sett till varken hundar eller folk ute idag trots det fina vädret men nu kom vi ikapp en amstaff. Jag känner igen honom för han tycks inte gilla mig särskilt mycket så vi håller väl oss lite på avstånd. Här är det ganska trångt på gångvägen....




I skateparken var det förstås som vanligt fullt med smågrabbar









Är inte Iris ute på balkongen så kikar hon ut genom fönstren. Hon väntar nog på att Albin ska dyka upp.






....och Leo är ovanligt stillsam och tyst. Han har till och med missat att se till att matte håller mattiderna. Vi tror att han också saknar Albin men på ett helt annat sätt än Iris. Han är ju inte lika social och framfusig som Iris är...


Matte fick nyss ett sms från Robban att de lämnar Kungsör nu. Albin är jättetrött men allt har gått bra.












I kväll är det EM-fotboll igen och då hejar vi på Island som möter Frankrike. Oavsett resultat så är det en bedrift det isländska laget har åstadkommit. Kul för Lagerbäck.


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar