"Twingly statistik"

torsdag 29 juni 2017

En dag med Robban....




Idag har vi varit med Robban hela dagen, ja ända fram tills det var dags för kvällsmat då han körde hem oss...









Albin är väldigt förtjust i Lenas son och det är ömsesidigt




Vi har åkt fram och tillbaka till Återbruket flera gånger idag. 




De köpte ju ny kyl och frys för någon vecka sedan och nu skulle den gamla kylen och frysen kastas. Dessutom hade de massor av skräp i garaget som också skulle kasseras så de har hållit på i flera timmar med att köra till skroten.










Jag var fram och tittade i poolen men jag kommer aldrig att bada i den. Robban har tagit ur luften i översta skiktet för att Albin lätt ska kunna ta sig i och ur. Han tog ett snabbt dopp idag.



Frisk luft tar på krafterna....














Undrar om Iris vaktar sina handdukar? Det ser så ut....








Läkaren som skulle skickat remissen till ortopeden ringde till matte i morse. Hon visste inte om hon skulle skratta eller gråta efter samtalet men nu skulle han i alla fall skicka remissen idag. Vi får väl hoppas på det! Förresten har matte inga svårigheter med att hålla sig för skratt just nu av förståeliga skäl. 




Hon tycker förresten att det var bra att jag inte var hemma idag för hon har använt alla fula ord hon kan när hon ska förflytta sig....



Och Robban fick svar på mailet han skickade till röntgenmottagningen och han blev inte ett dugg klokare av det. De kunde inte hjälpa honom utan han får vänta på kallelsen? Men hur länge dröjer det? Ska han också vänta i åtta veckor eller ännu längre? Det var ju det han ville veta.  Lovar att Robban kunde hålla sig för skratt han också. 
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar