"Twingly statistik"

onsdag 15 november 2017

Lugn dag....gratis...klösbräda
Idag har matte inte gjort många knop. Strapatserna igår var inte så bra för hennes kropp precis. Hon var tvungen att ändra tvättiden i tvättstugan som hon skulle ha haft i morse till nästa vecka i stället. 

Däremot behövde hon komma till apoteket för att hon skulle hämta ut förband som läkaren på hud skrev ut till henne. Matte har kroniskt kliande eksem som det ibland blir sår av och läkaren ordinerade då detta förband.


Döm om mattes förvåning när farmaceuten säger att hon får förpackningen gratis. Varför? frågar förstås matte. Jo, det räknas som hjälpmedel och det är gratis. Förpackningen kostar annars runt 200 kr. Matte är ju inte van vid att man får någonting gratis så inte konstigt att hon blev förvånad men också glad förstås.


På det här trädet är det många hundar som pinkar så det måste undersökas riktigt noga


Leo älskar sina nya klösbräda och använder den flitigt och det är ju bra eftersom han inte gillar att få klorna klipptaAlbin väntar på Robban och kvällspromenaden. Robban har förstås gått promenaderna med oss tidigare idag men han har inte tagit några bilder som vanligt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar