"Twingly statistik"

fredag 24 november 2017

Rutiner...mopp....liggunderlag





I morse upptäckte matte att hon har glömt bort att köpa katternas favoritmat som de äter varje morgon. 



Den som har hört Leos skrikande efter mat glömmer det inte i första taget. Han har röstresurser den katten. Matte gav honom förstås den mat som han äter resten av dagen men det dög förstås inte..Rutiner ska absolut inte brytas....









Robban sa att vi kunde åka till Arken Zoo i Eskilstuna och köpa kattmaten. Så det gjorde vi....


Sitter på parkeringen utanför djurbutiken. Hela parkeringen var full av bilar redan tidigt på förmiddagen. Matte ville ju undvika Black friday men nu hamnade hon i den ändå på sätt och vis. Bredvid Arken Zoo ligger Media Markt och snacka om att folk verkade handla hur mycket som helst tekniska prylar och apparater av olika slag. Som de kånkade måste butiken få ett fint försäljningsresultat när dagen är slut...



Det var ju kul att kolla på allt som rörde sig utanför bilen



Den obligatoriska rastrundan i Eskilstuna




Albin markerade precis överallt



Många intressanta dofter finns det...













Väl hemma var det dags för matte att städa, dammsuga och torka av golven....Matte hinner bara moppa av golvet i vardagsrummet när moppen går sönder. Delar av själva moppfästet där skaftet sitter fast trillar i småbitar och går givetvis inte att laga. Matte blev minst sagt irriterad för det är inte så länge sedan som hon köpte setet. Robban fick ta med sig grejerna till sopcontainern så nu har hon ingen mopp och det var ju inte så bra med tanke på vädret och allt som vi drar in. När hon får möjlighet att köpa ett nytt moppset så ska hon välja någon annan modell för hon har haft problem förr med just denna mopp.

















Förutom kattmaten köpte matte en klösbräda till. Hon la den tillfälligt på soffkanten. Snabbt som ögat kom Iris och la sig på den och där skulle hon ligga. Den katten har helt missförstått det här med klösbrädor eftersom hon använder dem som liggplatser i stället för att klösa på dem.















Och för några veckor sedan skickade matte efter en liggdyna till mig till mycket bra pris och brevbäraren kom med den idag. Albin blev jätteförtjust i den så han ska få ha den i sin biabädd i stället. Jag är så nöjd ändå med min bädd så det gör ingenting.


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar