"Twingly statistik"

måndag 27 november 2017

Lugn dag.....överraskningarVi har inte gjort så många knop idag. Självklart har vi gått promenader men annars har det varit lugnt...Robban var bortrest halva dagen. Lenas pappa behövde hjälp med att ta hem firmabilen som han har köpt i Västerås och fick hämta idag.
Varmt och regnet hänger i luften.....och lite blåsigt var det

Albin ute på en av sina rundorMatte har fått två överraskningar med posten idag. Först fick hon ett brev från Region Västmanland där det står att hon får ersättning med 50 kr för två sjukhusresor. När hon kollar på datumet så gäller det besöket på hudmottagningen i Västerås. Hon har inte begärt någon ersättning överhuvudtaget då Robban skjutsade henne. Ja, det är väl bara att tacka och ta emot men nog blev hon förvånad alltid.

Det andra brevet eller snarare eftertaxering kom från Postnord. De påstår att matte har satt ett frimärke för lite på något brev som hon har postat och som tydligen krävde två frimärken och för det kräver de 42 kr. Ett frimärke kostar 7 kr så det var ju bra ränta på det kan man ju tycka men det går ju inte så bra för företaget förstås..Försändelser försvinner men de har tid att väga brev..."suck".....Ja, det var ju tur att matte fick de där 50 kronorna då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar